Чому по-славутськи? Рецепт моєї подруги зі Славути, яка є дуже гарною господиньою, але ніяк я не можу її вговорити, щоб вона опублікувала свої рецепти на ШефПоварі.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Томати -3 кг
Слива -1,5 кг
Яблука- 750г
Цукор -1ст.
Оцет -2/3 склянки або винний 0,5ст.
сіль -1ст.л.(за смаком)
по 1ч.л.перцю чорного горошком,
духм'яного,
гвоздики,
гірчиці,
насіння кропу,селери,пастернаку,
палочка кориці,
мускатний горіх...
(спеції за смаком, які любите)

Помідори порізати та скласти в кастрюлю на середній вогонь.

Пока помідори закиплять,приготуйте та додайте яблука.

Далі підготуйте та додайте до суміші сливи.

Все перемішати та варити 1,5 години без кришки.

Перетерти томатно-фруктову суміш через сито.

Я ще додатково збивала ногою блендера.

Додати до томатного пюре цукор,сіль та оцет. Перемішати.
Всі сухі спеції висипати в два слоя марлі,зробити мішечок, занурити в кетчуп та варити ще півгодини.
Розлити в сухі стерилізовані банки та закатати.Перевернути до охолодження.
Смачного!