Приветствую Вас Гость | RSS Суббота
26.07.2025, 00:13
Мой сайт
Форма входа
Главная Регистрация Вход
Меню сайта
Поиск
Календарь
«  Июнь 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 0
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2014 » Июнь » 18 » Печени яблука через блендер. Кетчуп по-славутськи або/или Домашний кетчуп
    06:53

    Печени яблука через блендер. Кетчуп по-славутськи або/или Домашний кетчуп





    Чому по-славутськи? Рецепт моєї подруги зі Славути, яка є дуже гарною господиньою, але ніяк я не можу її вговорити, щоб вона опублікувала свої рецепти на ШефПоварі.

    Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

    Томати -3 кг
    Слива -1,5 кг
    Яблука- 750г
    Цукор -1ст.
    Оцет -2/3 склянки або винний 0,5ст.
    сіль -1ст.л.(за смаком)

    по 1ч.л.перцю чорного горошком,
    духм'яного,
    гвоздики,
    гірчиці,
    насіння кропу,селери,пастернаку,
    палочка кориці,
    мускатний горіх...
    (спеції за смаком, які любите)

    Помідори порізати та скласти в кастрюлю на середній вогонь. Пока помідори закиплять,приготуйте та додайте яблука.

    Далі підготуйте та додайте до суміші сливи. Все перемішати та варити 1,5 години без кришки. Перетерти томатно-фруктову суміш через сито. Я ще додатково збивала ногою блендера.

    Додати до томатного пюре цукор,сіль та оцет. Перемішати.
    Всі сухі спеції висипати в два слоя марлі,зробити мішечок, занурити в кетчуп та варити ще півгодини.

    Розлити в сухі стерилізовані банки та закатати.Перевернути до охолодження.

    Смачного!



    Источник: www.chef.com.ua
    Просмотров: 221 | Добавил: woreadied | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0

    Copyright MyCorp © 2025Создать бесплатный сайт с uCoz